ozsoz ya da sonsoz 

kapat
  1. Saçlarımı okşarken gurbetin eli
    uzaklarda her sabah seni aradım
    dar sokağa açılan penceremizi
    hüzünlü yüzünle çoğalttım anne

Büyüyüp kuş oldum uçtum yuvadan
    acemi kanatlarla kondum yaşama;
    sokaklar kurt kapanı,dallar tuzaktı
    geçtim o yılları hırpalanmadan
    desem de inanma çürüdüm anne

Sevişmenin yasaklandığı yerlerde
    şiirle girdim özlemlerin ülkesine
    taştı yüreğimden insan sevgisi,
    avlusundan söz derdiğim dünya bahçesi
    yar bağrını bana özletti anne

Dar sokağa açılan penceremize
    ötüşü hüzünlü kuşlar konarsa
    ak saçın örtü olsun dost sesin sıla
    sevgimi karşıla, karşıla anne.
    * *
    #1260509 (fatal, 05.02.2007 12:12)

© 2008 - uludağ sözlük

ozsoz ya da sonsoz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ozsoz ya da sonsoz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ozsoz ya da sonsoz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ilbay » caylakgeldimcaylakgidicem » tu kaka bana » 3 aralik 2008 hertha berlin galatasaray maci » taraf » esek sikmek » sofistike » konusurken tukuren kisinin tukurugunu yalamasi » alexander dubcek » cagatay » bavulunu toplayan dede » bebek taklidi yapan kizlar » votka » sozluk yazarlarinin itiraflari » pkk » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » na bu kadar » here comes the sun » suyuk » azrail e soylenecek sozler » taraf olmak » christina aguilera » kara kara badem gozler » agacta toplanip asagidaki arabalara sican kuslar » kirk hadis » tasla tren cami kirmaca » besiktaslilik » jale » i want you she s so heavy » yildiz tilbe sarkisiyla sevismek » kim kardashian