oznesi sifat olan cumlenin yuklemi tekil midir 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. biten cumlenin sonundaki her isme sifat koyan okuz
  2. baslik acanlar o eylemlerin oznesi midir
  3. sen duydugum en guzel cumlenin en guzel oznesi
  4. bilimsel olan tarafsiz midir
  5. akilli olan politikaci var midir
  6. dunyada var olan sadece insan midir
  7. insan madde midir cisim midir sorunsali
  8. lazca lisan midir lehce midir sorunsali
  9. demokrasi arac midir amac midir
  10. hirli midir hirsiz midir

© 2008 - uludağ sözlük

oznesi sifat olan cumlenin yuklemi tekil midir başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. oznesi sifat olan cumlenin yuklemi tekil midir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu oznesi sifat olan cumlenin yuklemi tekil midir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» agir abi » saw serisini bir gunde izlemek » cagla sikel » akp nin ataturk sevgisi » espresso » deniz feneri » ain t it fun » almanca » yoneticihatasi com » turk futbolunun duran top hastaligi » kronik kuzu » avdan koyu tumulusu » cagrisimlarin gevsemesi » demonstration » ozhan canaydin tarzi bir centilmenlige sahip olmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » nazim hikmet e nazim usta demek » schizo » webcam acip tras olmak » sozlukteki sabetayistler » mehmetcik vakfi na uyanik bagis haberi » mehmet turgut » demonstrasyon » radyo limon » dunya sikine minare gotune » cimbom sozluk » ucu bir arada » canim seninle oynamak istiyor » dostum yusuf demissin ama bu feridun duzagac » tanriya acik mektup » aerofaji