ozman 

kapat
  1. yurtdışı eğitim danışmanlık firması. work and travel, internship, h2b gibi birçok programda danışmalık hizmeti sunarlar. antalya, istanbul, izmir, adana, ankara'da şubeleri vardır.
    #2991752 (tombalak oglan, 12.02.2008 12:59)
  2. au pair olmak icin tercih edilebilecek istanbul da besiktas ta bulunan yurt dışı eğitim acentasi.

http://www.ozman.com.tr

editlerin editi:

düşmanlarıma tavsiye edecegim acentadır.parayı aldıktan sonra ilgi alaka vs o gülen yüzlerden eser kalmamakta koca abd lerde sizi yalnız bırakan bir ozman dır.

siddetle tavsiye etmiyorum.paraniza yaziktir.

*
    *
    *
    *
    #2991780 (karakuzusu, 12.02.2008 13:05 ~ 19.01.2009 16:10)
  3. uzak durulması gereken work and travel firması. sahte sözleşmeler, yanlış bilgilendirme ve parayı aldıktan sonra ilgisizlik gibi tüm olumsuz yönleri tek bünyede toplayabilmiş firma.
    #4305523 (jetlag olmus barbunya, 01.12.2008 19:10)
  4. turkce karsiligi icin ;

(bkz: kazik)
    #4548330 (karakuzusu, 19.01.2009 16:11)
  5. terbiyesizliğin dibine vurmuş wat şirketidir. efendim paralarınızın ve hayallerinizin ütülenmemesi için yazdıklarımı work and travel öğrencileri dikkatlice okusun.
    mutfak işini zar zor kabul etmemin ardından istanbula gitmeden hemen önce iş sözleşmesi imzalamam gerektiğini söyleyen ozman akabinde güvenimden yararlanıp başka bir sözleşme imzalatmıştır. şöyle para kazanırsın, böyle dil geliştirirsinler ödemelerim tamamlanınca birden para kazanmak zor dil geliştirmek için abd'ye gidilmez skype falan kullan şeklinde vücud bulmuştur. bir günde ödediğim depoziti 4 aydır geri alamıyorum.
    ozmanla gitmeyin.
    (bkz: bir iyilik yap kendine)
    #4556167 (jetlag olmus barbunya, 20.01.2009 19:04)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

ozman başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ozman ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ozman nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ozman. Copyrights of the articles are belong to their authors.