ozlu sozlerin hep latince olmasi 

kapat
  1. romalıların latince konuşmalarından mı kaynaklanır tam bilemediğim, electro'nun aydınlatmasını beklediğim sorunsal/sorunumsu.
    #2225140 (keserim ulan topunuzu, 29.08.2007 21:57)
  2. atasözleri ve deyimler kitabının zaten aktarıldığını düşündüğüm için benim de katkıda bulunduğum latin özdeyişlerinin sol frame'i sarmasıdır. önce türkçelerini yazmakta geç kaldık ama bundan sonra güzel olanlarını türkçe olarak da sözlüğe aktarmak, bulmak açısından kolaylık sağlayacaktır. bizim atasözlerimiz dünyaya bedeldir *.
    #2225154 (ELeCTrO, 29.08.2007 22:03)
  3. fransızca konuşan birini dinlerken şiir dinliyormuş izlenimine kapılmak gibi olgudur. latincede onca kelimeyle anlatılan şey türkçede tek bir kelimeyle anlatılabilmektedir yoksa.
    #2225177 (herpes, 29.08.2007 22:08)
  4. (bkz: quidquid latine dictum sit altum viditur) *
    #2225200 (rapunzel, 29.08.2007 22:14 ~ 22:15)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

ozlu sozlerin hep latince olmasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ozlu sozlerin hep latince olmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ozlu sozlerin hep latince olmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ozlu sozlerin hep latince olmasi. Copyrights of the articles are belong to their authors.