ozlu soz 

kapat
  1. Gereksiz ayrıntılardan arınmış söz.

örnek: imam Hüseyin
    "Ben, zalimlerle birlikte yaşamayı alçaklık, zalime karşı gelerek bulacağım ölümü ise mutluluk sayarım.
    #280172 (LocK, 26.05.2006 15:26 ~ 15:27)
  2. karl marx
    "Filozoflar dünyayı yalnızca değişik biçimlerde yorumladılar, oysa asıl sorun onu değiştirmektir."
    #1031043 (LocK, 21.12.2006 10:22)
  3. karisi güzel olan adam mutlu olur. güzel olmayan ise filozof...
    -sokrates-
    #1032445 (LocK, 21.12.2006 16:07)
  4. Eğer şakayı terk edemiyorsan bari kendi akranınla yap, tâ ki onların sözü sana ağır gelmesin.
    #1735415 (ayvaz, 07.06.2007 03:33)
  5. rüzgar ne kadar sert eserse essin kayanın üzerinden alıp götüreceği sadece toz tanecikleridir.
    #2005828 (endoplazmikbirkulum, 25.07.2007 11:20)

© 2008 - uludağ sözlük

ozlu soz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ozlu soz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ozlu soz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kadinlari cekici yapan detaylar » hayrunnisa gul » canimin canani » gossip girl » ben hep kendime cikan bir yokustum » 208 67 220 220 » kriptonit » tanisilmayan bir yazar tarafindan nefret edilmek » kevin keegan » imhotep » degisik yasam felsefeleri » turk muhendis ve mimar odalari birligi » ufo muzesi » adana da starbucks olmamasi » on bini deviren yazarlar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » konusurken tukuren kisinin tukurugunu yalamasi » desperados » ceza muhakemesi kanunu » en guzel ps2 oyunlari » coco loco » ibrahim yattara » mustafa denizli » pgm 301 » fair tail » bir boka benzemeyen minimal siir » rihanna » balik etli kizlar » arena tr » 1 agustos 2008 konya da ogrenci yurdunun cokmesi » ilk once kim istifa edecek