ozlemisim gercekten 

kapat
  1. çok uzun zamandır çeşitli sebeplerden sözlüğe giremeyip ilk girdiğinizde bir anda elinizin klavyede entry yazmaya başladığını farkettiğinizde içinizden geçen iki kelimelik bir cümle.
    #1259874 (gelgit, 05.02.2007 03:48)

© 2008 - uludağ sözlük

ozlemisim gercekten başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ozlemisim gercekten ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ozlemisim gercekten nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» atlas erdogan » birlikteliklerdeki zitlik » bekletildiginde surekli cagri birakan kisi » bana tesekkur etme yav sen de bana entry yaz » ergenlik caginda oyuncaklarla seks yapmak » sinirlenince komik olan insanlar » 30062307 » yaran diyaloglar » kara hilal » cay bardagi mandali a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci