ozlem belirtisi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. trendelenburg belirtisi
  2. hayat belirtisi
  3. aclik belirtisi
  4. bir pintilik belirtisi olarak 0 9 uc kullanmak
  5. dunya disi zeka belirtisi
  6. bir aydinlilik belirtisi olarak 0 9 uc kullanmak
  7. bir zeka belirtisi olarak laf koyma
  8. bir zenginlik belirtisi olarak iphone
  9. erkekte samimiyet belirtisi olarak kufur
  10. yasama belirtisi olarak entry girmek

© 2008 - uludağ sözlük

ozlem belirtisi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ozlem belirtisi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ozlem belirtisi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sol frame in ebesine atlayan sevgili » favori birakan uludag sozluk yazarlariniz » skolastik dusunce » milli piyangodan eski sevgili cikmasi » yolculuk » vanessa marquez » ankaragucluler saraba dustuler » uludag sozluk copcatanlik servisi » strategy » eidetic imge » ideal kiz » bettyboo » tarihin sonu » hozat » hortlak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » recep tayyip erdogan in akrabasi olmak » scurtel » skillet » kursun kalemin arkasina permatik sapi takmak » erotomani » ben seni arkadas olarak goruyorum » sapka yapamayan cuheyla » bu sevda bitmez » katalepsi » bulent ozdemir » asik olunan kisinin meslegine gore ilani ask » siyasetsizligin kirliligi » herkes gibisin » damardan giren eski sevgili » zengin olup devlet universitesine giden ogrenci