ozledim onu 

kapat
  1. Tekrar bunlar özlenir
    Onun konuşmayan dilini verin
    O kadar özledim onu

Bağıran yalanları geri verin
    Tekrar onlara inanılır
    Cehennem olanı geri verin
    O kadar özledim onu

Nereye konur aşk göz önünde bir yere mi?
    Güvendiğin kadarıyla her yere mi?
    ilah gibi yaşatırsan, varım dedim
    Ne olursa kabulüm, özledim onu

bir sıla gençoğlu şarkısı
    #2791911 (angelic, 05.01.2008 02:01 ~ 02:16)

© 2008 - uludağ sözlük

ozledim onu başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ozledim onu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ozledim onu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ahh aciyor » tsubasa » burger king reklaminda inek memesindeki dondurma » kybele » yagmurun sesine bak » uludag sozluk tv kurulursa yazarlarin gorevleri » tayfun er » recep tayyip erdogan » ahmed arif » dort cekirdekli quad core server a tasinmak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games