ozledik lan sizi gelin iste 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sizi ozledik diye mail atan forum
  2. bay watson buraya gelin sizi gormek istiyorum
  3. sizi gidi yuzde 19 luk glu glu danscilari sizi
  4. iste bas iste govde iste kanatlar
  5. vallahi apo yu ozledik
  6. gunesi ozledik
  7. ben sizi tanimadan once de sizi taniyordum
  8. seni cok ozledik atam
  9. ozledik seni tonton dede
  10. jack amca seni ozledik

© 2008 - uludağ sözlük

ozledik lan sizi gelin iste başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ozledik lan sizi gelin iste ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ozledik lan sizi gelin iste nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» dunyayi yahudiler yonetiyor sanrisi » yaran entryler » paraphilia » koyuncular » buy more » eski sevgilinin dugununde halay cekmek » 4x21 doludizgin » gizemli yazarlari desifre etmek » the end of the line » dilber kocarslanli » aleksi » 4 yasindaki cocugu taciz etmek » aktutun baskininda ergenekon parmagi » 2 saat icinde deprem olacakmis » ramiz ilker » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » vur ha vur » desmond david hume » when the walls go down » randy rhoads » deniz yilmaz » otme bulbul » demans » powerade » hamisine nanay piy piy kaymak » anton putsilo » haci yagi kokulu sevgili » turk sanat muzigi » su an sevisiyorum ama seninle degil » basligi duzelt » anima