ozkrm 

kapat
  1. artık ara butonunu kullanması gereken bir diğer sözlük kullanıcısı..
    (hidrojen, 01.06.2006 00:45 ~ 00:46)
  2. ikinci nesil yazarlarımızdandır.bütün entrylerimi kötülemek gibi bir çabası vardır nedense * lakin yılmayacağımdır!

(bkz: halk beni seviyor)
    (bkz: supreme extended self confidence)
    (bkz: hadi bi git çay koy sen)

* * *
    (cultureshock, 01.06.2006 01:40)
  3. (bkz: özgürüm)
    (bkz: soykırım)*
    (mümkünsüz, 14.02.2007 23:44)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» ottowa anlasmasi » eski sevgilinin mutlu olmasi » arkadas kalalim » editox » hele otur bi soluklan yigidim » sefa reis » bencil sevgili » roberto carlos un galatasaray i pek tanimamasi » rapper ninja » yaramazlar » peder agzima sicti lan » yaprak dokumu » lanet olsun seviyorum » trabzonspor » nutella bitince depresyona girmek » audrey tautou » tezahurat baslatma karizmasi » para icin anneanne ya da babaanneyi ziyaret etmek » gs nin sampiyon oldugu gecede fenerli olmak » asik olunan kisinin baskasiyla evlenmesi » gore gori chapa tipa rota hey » essekogluessek » alone with everybody » cok sevdigi icin sevgiliyi terk etmek » devrim devrim deniyor seriat istesek ne olur » norton antivirus » cok bilmeden konusan insanlar » safiye ayla » sahtekar bir ailenin namuslu bir uyesi olmak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa