ozkan turgay 

kapat
  1. bir çok film ve dizi müziklerini yapmış olan müzik adamı.

- (bkz: Uçurtmayı Vurmasınlar)
    - (bkz: Abuzer Kadayıf)
    - (bkz: Ömerçip)
    -Pertev Bey'in Üç Kızı
    -Bir Dilim Aşk
    -Çiçek Taksi
    -Mahallenin Muhtarları
    -Tirvana
    -Haşlama Taşlama
    -Affet Bizi Hocam
    -Sibel
    -Ruhsar
    -Böyle mi Olacaktı
    -Kaldırım Çiçeği
    -Tatlı Kaçıklar
    -Şehnaz Tango
    -Bizim Takım
    -Bir Kadın Düşmanı
    -Çizme
    -Sonsuza Yürümek
    -Çiçekler Açmak ister
    -Yalnız Değilsiniz
    -Perihan Abla
    #949236 (vend avesta, 04.12.2006 19:18)
  2. Aranjör ve tonmaister. Bir çok dizi, reklam ve film müziği yapmıştır.
    #2389360 (hendrix, 27.09.2007 16:56)

© 2008 - uludağ sözlük

ozkan turgay başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ozkan turgay ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ozkan turgay nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» erdogan in milli takim kampini ziyaret etmesi » karizmatik triplere girmeye calisirken mal olmak » bir kalemde silmek » antonio davis » komedi dukkani » ergenekonu savunuyorum mutluyum » cagla sikel » uhde » itu sozluk » ince uzun parmakli zarif eller » engin ceber » burhan altintop lost ta oynasin » disforik duygudurum » universiteye minibusle giden insan » suha ozgermi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kime derler sana derler » sozlukte aglatan yazarlar » kazim koyuncu » sahane i gotik » akp nin dunyadaki en teslimiyetci parti olmasi » kaybetmek » waiting for you » bulent uygun un fenerbahce ye yesil isik yakmasi » dec muzik » jamall » moderasyonla konustum haberler iyi » israfil suru ufledigi anda ilk soylenen sozler » sehirler arasi yolculukta uyumak » bos bos monitore bakmak » onur kaya