ozican 

kapat
  1. üçüncü nesil bir yazar. *
    (halit ayarcı, 08.11.2006 01:14)
  2. tespitleri açık ve nettir. ince esprilerin ve haklı isyanların yazarıdır. okunması şiddetle tavsiye edilir. aklıma gelmişken; tanimam etmem.
    (sersem tavuk, 07.12.2006 08:55)
  3. (bkz: 19 ARALIK 2000)i muhteşem anlatan üçüncü nesil yazar.
    helal olsundur.
    (LocK, 19.12.2006 13:37)
  4. (#1299241) yazdıklarına tamamen katıldığım yazar..
    (nickmickyok, 15.02.2007 16:01 ~ 16:23)
  5. biraz evvel yaptığı uyarı ile eğer izin verirse abi olarak kabul ettiğim yazar.. niye abi bilmiyorum.. belki benden küçüktür. ama öyle işte... fikirleri benden büyük..
    (brcyzdm, 15.02.2007 16:07)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» son sigarayi pic etmek » son sozler » doksanuc » sevgiliden daha guzel birinin kisiden hoslanmasi » mekanik titresimler » my friend of misery » encam » george wilson » seri eh iste oylayan bilincsiz » zamani durdurmak » sigara dumaniyla dolu odanin penceresini acmak » lafateignoranti » hotline » davidoff » minik mavi balina » illumination » vecihi » davut » indiragandi » ulkemize ozgu hitap sekilleri » chatwalk ta bir yerde » isitme engelliler icin seks filmi » angel » cahille etme sohbet her sozu bir bas incitir » brandon lee » 23 nisanda mese palamutu yiyen cocuk » uzumlu nun tarihi eserleri » aksam musaitseniz » kemah in tarihi eserleri a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa