ozgurlukcuyuz ama ozgurlukcuyuz 

kapat
  1. Kayıtsız şartsız özgürlükçülüğü benimseyen genc sivillerin cok hoşuma giden bir sözü. işlerine gelen özgürlükler için kendilerini okul parmaklıklarına zincirleyen solcu arkadaşlarımız işlerine gelmeyenlere karşıt miting düzenledikleri için onlara ithafen söylenmiş bir söz olsa gerek. içten içe bir dalga geçme söz konusudur.
    #3623706 (60 yasindaki kelebek, 05.07.2008 16:53)

© 2008 - uludağ sözlük

ozgurlukcuyuz ama ozgurlukcuyuz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ozgurlukcuyuz ama ozgurlukcuyuz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ozgurlukcuyuz ama ozgurlukcuyuz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» happy go lucky » su cicegi » devamli bel alti baslik acmak » karanlik isler » vural celik » insanin ozunu irkindan ibaret sanmak » rat salad » hayirli bir koca bulmanin 1000 yolu » fatih tekke » racer x » orlon kazakli adam » tuncay guney » aguero vs messi » negatif » bayram sabahi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » via port » frozsgy » kazim koyuncu vs ismail turut » anna politkovskaya » 0 533 748 32 54 » ufo » corcorado » turk muhendis ve mimar odalari birligi » iade i ziyaret » abdurrahman dilipak » ben kendim ve yine ben » cazir cozur » gunaltay » sac dokulmesi » milyonlarca