ozgurluk 

kapat
  1. beşinci nesilmiş ancak dikkat çekmediğinden sanırım başlığı açılmamış...
    *
    #5091494 (alpi, 23.04.2009 20:25)
  2. (bkz: tkp nin iktidara gelme olasılığı/@ozgurluk)
    eski bir tkpli olduğundan şüphe edilen yazar.*
    #5111693 (bir bardak demli cay, 27.04.2009 22:43)
  3. hayran kitlem beni özgürlük başlığında takip eder. * türkçe karaktersiz üye adı sizi yanıltmasın.

ek: hiçbir şeyin eskisi değilim. geçip giden günler hariç...
    #5117072 (ozgurluk, 28.04.2009 23:43 ~ 29.04.2009 21:09)
  4. somut gerçekleri ortaya koyması bazılarına fena halde dokunan kişi.

dün laleydi bugün atm ve aşağıda resmi yer alan türk bayrağı.

http://fotogaleri.hurriye...e%C3%A7ti%5CF01134500.jpg +

1996'da ortada önemli sayıda polis yoktu. barışçıl bir eylem için genel güvenlik tedbirleri alınmıştı. ama şehir eşkiyalığına soyunan sol fraksiyon zibidileri askeri üniforma benzeri paçavraları üzerine geçirip savaşmaya giden ordu edasıyla geldiler ve akabinde kadıköy'ü savaş alanına çevirdiler. lalelere saldırı bunun simgesi oldu. şehir eşkiyalığının gizli goygoyculuğuna soyunanlar 96 mitingi öncesinde neler olmuş anlatsınlar da bilelim.

bu arada türkçe karakterleri doğru başlık için : (bkz: özgürlük) *
    #5134656 (ozgurluk, 02.05.2009 00:56 ~ 17.05.2009 21:34)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

ozgurluk başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ozgurluk ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ozgurluk nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ozgurluk. Copyrights of the articles are belong to their authors.