ozgurluk ve dayanisma partisi 

kapat
  1. gocmenlere esit haklar

Göçmenler yaşadıkları ülkelerde siyasal ve toplumsal yaşamın her alanında eşit haklara sahip olmalıdır.

Göç alan ülkelerde gelişen ırkçılığa ve ayrımcılığa karşı mücadele edilmeli, bu amaçla mücadele eden demokratik göçmen hareketleri desteklenmelidir.

Türkiyeli göçmenlerin Türkiye'deki seçimlere bulundukları yerlerde doğrudan oy kullanarak katılma hakları sağlanmalı, göçmenlere kendi temsilcilerini seçme imkânları sağlanmalıdır.

Göçmen kadınların, göç ettikleri ülkelerde ayrımcılığa uğramalarına karşı çıkılmalı, bedenlerini kullanarak yaşamaya mecbur bırakılmalarına ve fuhuş sektörüne karşı mücadele edilmelidir.
    #1692455 (leggare, 27.05.2007 13:59 ~ 15:01)

© 2008 - uludağ sözlük

ozgurluk ve dayanisma partisi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ozgurluk ve dayanisma partisi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ozgurluk ve dayanisma partisi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» telhiye » paint it black » akcakoca » msn de aglamak » revolter00 » onay bekleyen entry » asiret dugunleri » ben sigara icerken ders calisabilen bir insanim » charlie chaplin » for the girl » beyaz kale » the last guy » biz size sah damarinizdan daha yakiniz » dogubayazit » turgut akpinar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bako » icel » zor mac » kalifiye » hulya avsar in tayyip aski » recep tayyip erdogan in msn i » dilber kocarslanli » ned flanders » the fall of max payne » are you ready mother fucker » bob woodward » fernando albino de sousa chalana » klimakafa » dis tedavisinin ticari cikar icin kullanilmasi » bilgi sahibi olmadan torun torba sahibi olmak