ozgurluk icin kurt yazilari 

kapat

1. vedat türkali'nin toplumsal duyarlılık bilinci içinde kaleme aldığı gendaş kültürden çıkardığı kitabıdır

Kavgaları kavgamız
    Özgürlükleri özgürlüğümüzdür.
    Devlet zulmuyle acıları batmış
    kardeş Kürt halkından,
    bir Türk yazarı olarak,
    özürler dileyerek....
    kitabın arka kapağından alıntıdır.
    #914843 (vend avesta, 26.11.2006 23:50)
  2. yazarın kitap arkası metninin anlatan başlıktır.

iddia ediyorum yakında nobel ödülü alır. ama biraz daha gayretli olması lazım. şöyle astılar kestiler tarzı cümleler ile bundan sonraki eserlerini şenlendirirse işte o zaman nobel'i kapar. kara hilal demişti dersiniz.
    #914872 (kara hilal, 26.11.2006 23:54)
  3. bu yazıların devamı olarak kürt soykırımı adında bir kitap ta yazılmalı o kitap vesilesi ile türklerin soykırım yaptıkları diğer uluslar olan eskimolar, aborjinler, galapagos adaları yerlileri, surinamlılar, merkürlüler, marduk gezegeni sakinlerinden de özür dilenmelidir.
    #914896 (imhotep, 26.11.2006 23:59)
  4. "bir türk yazarı olarak
    özürler dileyerek... "
    özgürlük için yazılmış makalelerden birini okumadan azınlıkları dışlayanlara armağan olsun.
    #2368252 (kuantum, 23.09.2007 21:18)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

ozgurluk icin kurt yazilari başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ozgurluk icin kurt yazilari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ozgurluk icin kurt yazilari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ozgurluk icin kurt yazilari. Copyrights of the articles are belong to their authors.