ozgurlugun yollari 

1. jean paul sartre' nin, akil cagi, yasanmayan zaman ve yikilis eserlerinden oluşan seri. varoluşçu bir lise öğretmeninin gözünden, 2. dünya savaşında fransa' yı mercek altına alandır.
    #1460179 (abberline, 27.03.2007 20:50)
  2. lisede okumanız için biraz çokça zeki olmanız gerek. ama bir beş - on yıl sonra kesmiyor. muhallebi gibi bir felsefi roman, tıpkı veba gibi (bkz: camus) tazeyken yerseniz tadını alırsınız yoksa çok çabuk sulanıyor. şimdi kimse bana bir fowles ya da karasu varken bu kitapları okutamaz o manada yani. biz zamanında okuduk o ayrı. keşke şimdiki liselilerde de o merakı görebilsek.
    #1461043 (ditty, 28.03.2007 00:23)
  3. yasanayan zaman'daki "hikayeler arasinda paragraf ici gecisgenlikler" haricinde sarip sarmalayan ucleme.
    #2728670 (shame on you crazy diamond, 22.12.2007 02:49)

© 2008 - uludağ sözlük

ozgurlugun yollari başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ozgurlugun yollari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ozgurlugun yollari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» fatal erol » lesley gore » vur kac taktigi » ilkokul ogretmeni » outlook express » evlenmeyi dusundugumden yakinlastim » 26 temmuz 2008 sporting braga sivasspor maci » tanri kompleksi » yazar oldugun ilk gun » ergenekon operasyonu nun insan hakki ihlali olmasi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci