ozgurlerce 

kapat
  1. hiç sesi soluğu çıkmasa da zirveye katılmaya daha sonradan karar vererek pişman olmuş yazardır. ama yenisine bekliyoruzdur. hemde dau'lü olarak.
    (markasiz, 27.05.2007 22:34)
  2. kendisinden beklenmez bir şekilde zirvemizde kıbrıs zirvesinde bizi satmış yazardır. ayıp ettin yazarıdır. keşke bir haber ihsan eyleseydindir. bide gidip millete rezil olmuşumdur. elemanlardan birine gidp hişşt koçum sen ne bekliyorsun burada falan çektikten sonra diğerlerinin kahkahaları arasında ortamdan uzaklaşmak durumunda kalmışımdır.
    (markasiz, 02.06.2007 19:07)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» william shakespeare » yalnizligin anlasildigi anlar » turklere ozgu davranislar » 2073 eurovision sarki yarismasi » taxidermy » gecmisi dusunmekten simdiyi yasayamamak » tarik uregul » wonder pill » taner akalp » mekke islam cumhuriyeti » zafer kalaycioglu » rapidshare den dosya indirmek » hacibaba » piknik tupuyle tuplu dalis yapmak » benim hayalim bir hayalimin olmasi » 19 mayis 2008 kapali mekanlarda sigara yasagi » hibritlesme » butunuyle kuskudayiz » yavsak yazar » kuku kuku penise » tornado » g string giyen kadin her an cinselligi dusunur » sakar sakir » crematorium » gun isigi » kacak » cennetten kovulan insan replikleri » adjective » prosedur a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa