ozgur sozluk 

/ 4
kapat
  1. tam kapasite ile on air olan sözlük.
    #3114406 (imper, 09.03.2008 13:43)
  2. anti demokratik, ve biraz lümpen bir sözlük zaten internet hayatıda kısadır adminler makara cevirir, userler tuvalet dese bile hakaret sayılıp caylak edildiği soylenir ama user comez olur adminin ondan bile haberi yoktur,.
    (bkz: elinin hamuru ile her işe bulaşmıcan)
    #3217067 (crypto, 01.04.2008 09:15)
  3. goccaman goccaman* butonlari olan nadide sözlük. insanin tiklayasi geliyor onlara.
    #3217075 (objebi, 01.04.2008 09:17)
  4. an itibariyle 1 milyon başlık gösterimi barajını aşmış kardeş sözlük.
    #3220292 (chaotic good, 02.04.2008 00:46 ~ 15:02)
  5. olmuyor olmuyor olmuyor. eğer fark yaratmak istiyorsanız farklı olmak zorundasınız. farklı tema, farklı format ve farklı bakış açısı. ne bileyim, arka planın rengini değiştirin, ajax teknolojisi vs kullanın, resimler koyun, ama farklı bir şeyler yapın. * *
    #3220307 (destination unknown, 02.04.2008 00:49)
  6. kara hilal'in adminliği bırakması ile birlikte boktan bir yer haline gelmiştir. şu haliyle değersiz bar orospularını andırıyor desem hoş bir benzetme olabilir.

ama yine de bakmakta fayda var. sağlam yazarları var ama 4-5 kişiyle nereye kadar?
    #3240122 (pislik herif, 07.04.2008 07:29)
  7. kullanimi cok guzel olan kardes olusum.
    #3310266 (bilgehan, 23.04.2008 23:09)
  8. hiçbir işe yaramayan sözlük klonu. inanın hiçbir şey yok sözlükte. var mı uludağ sözlük gibisi?....

(bkz: çok yalaka gördüm kendimi canım ahhahahaha)
    (bkz: ama gerçekten işe yaramaz bu sözlük valla bak)
    #3399814 (pharmaton21, 15.05.2008 12:14 ~ 12:17)
  9. bazı sosyal sıçıntıların kovuldukları sözlüklerden sonra uğradıkları yer. onlar olmasa da aynı halt gerçi.
    #3475431 (siklopentanoperhidrofenantren, 31.05.2008 21:31 ~ 01.06.2008 13:47)
  10. reklam almayan ender sözlüklerden biri. bir diğeri için;
    (bkz: nacizanebilgi com)
    #3559503 (zulfikardarbesi, 19.06.2008 21:14)
  11. reklamın iyisi kötüsü olmaz diyerekten kutladığım sözlük.

(bkz: #3575373)

not: şimdi bunu duyan herkes gelecek oraya. ama ben demiş olayım bu kadar özgürlük bilişim suçlarını düzenleyen kanundan döner. canlarım benim

düdüt: entryler silinmeye başlandı. iletişim güzel şey be. *

düdüt 2: az önce ozgur sozluk admini olduğunu uludağ sözlük'ten attığı mesajdan anladığım "imhotep" nickli uludağ sözlük yazarı "sözlüklerinde böyle bir hırsızlık olayının asla olmayacağını, ilk bakışta bu kişinin ben olduğunu düşündüklerini, şimdi hemen tüm entrylerin silinmesini ve adı geçen kişinin yazarlık hesabının kapatılacağını" söylemiştir. şimdi soruyorum ;

"sevgiliyi göz kapağından öpmek",
    "arkadaşları dışarıda oynarken camdan bakan çocuk",
    "azime korkmazgil",
    "türkiye türklerindir"

başlıklarındaki entryler silinmek bir yana, bizzat sözlük admini olan "özgür" rumuzlu kişi tarafından editlenmiştir. 20 civarında entry ve başlık durduk yere uçmamış ve sizin isteğinizle silinmiş ise yukarıda bahsettiğin başlıklardaki dört entry neden durmaktadır? bu durum adminlerin birbiri ile aslında bu konuyu konuştuklarını ve her ikisinin de olaydan haberdar olduklarını göstermez mi? ama hala diyorum;

1-) ozgur sozlukte, "azime korkmazgil" başlığında bulunan ve aslında sıkılmadan çaldığınız entrydeki yıldızlı bakınızı düzeltin. o haliyle çok belli oluyor.

2-) sayın ozgur sozluk admini imhotep, siz farkında değilsiniz ama buradaki hırsız ya sizin ortağınız olan "ozgur" nickli admindir, veyahut da sizin bu olaydan başından beri haberiniz vardı ama bana durum gereği böyle bir mesaj atmak durumunda kaldınız. halbuki eminim sözlüğünüzün entry çalmaya ihtiyacı olmayacak kadar değerli bir yönetimi ve saygın yazarları vardır.

sorum değişmedi ama;

- sizin veri tabanınızda bulunan yüz küsür bin entry içerisinde bu şekilde sağdan soldan asirdiginiz kaç bin entry, kaç bin başlık var acaba?

düdüt 3: arkadaşlar biraz gerilmişler anlaşılan hemen sözlüklerinde başlık açmışlar "uludag sozlukteki izam nickli saldirgan" şeklinde. ama güzel çarpıtmışlar olayı. efendim onlara göre bir yazar nickine başka sözlüklerde de sahip çıkmalıymış. herhalde bir nicki aldıktan sonra tüm sözlüklerde aynı nicki almaktan başka çaremiz kalmıyor. en azından ozgur sozluk'te bunu mutlaka yapmamız gerekiyor, malum durum belli. komik! ayrıca uykusuzluktan olsa gerek hatırlamıyorlar olayın aslın; efendim admininiz beni uyarmadı, ben admininizi olaydan haberdar ettim. ayrıca "entryleriniz hepsi çalıntıdır" demedim, "entrylerinizde çalıntı var mı başka" dedim. admin olmak için sadece yazar uçurma kararlılığı yetmiyor, başka vasıflar da lazım. bilhassa ozgur adlı admin, sen..daha dürüst olmalısın. demelisin ki mesela; "bu fake olayını ben başlattım, bunun ispatı da adı geçen ip no'lardan görülebilir." filan desen nasıl olur ? neymiş yanlışlıkla imhotep'in sildiğini sanmış entryleri canlandırmış. gülüyorum ama ben. siz adminler birbirinizin sildiği entry veya başlıklara sormadan soruşturmadan müdahale eden, canlandırma yapan bir yönetim misiniz? geçtim hadi bunu, kuzum siz 20 küsür entryden diğerlerini silerken hangi formata aykırılıktan sildiniz de diğer 4-5 tanesini canlandırdınız sözlüğünüzde? not da düşmüşsün "dul karı kavgası yapma, muhatapların ile iletişime geç" diyerek. hayatım, baştan sona yalanın içerisinde muhatap olarak seni mi alayım? ha güzelim? bence sözlüğünü hareketlendirmen için, yazarların kanlarını hızlandırman için daha atraksiyonlu işlere imza atmalısın. mesela sen o başlığı açmanın üzeriden tam 4 koca saat geçti ve o yazının üzerine sadece 5 entry girilmiş sözlüğüne. bence acilen kendi sözlüğündeki "ozgur sozluk saatli maarif takvimi" başlığına düzenli entryler girmeye devam et..

boku çıkan düdüt: jirki adlı bir kullanıcı orada demiş ki "efenim baktım bok püsür bir yazar.yazdıkları kalitesiz." aynı fikirdeyim ben de, bir kürt faşisti için son derece bok püsür bir yazı şeklim vardır. "neden yapsın adminimiz böyle bir şeyi" şeklinde sormuş. ben de tam onu diyorum güzel kardeşim, sor hele bir, neden yapmış. kendisine şimdiden yaşayacağı ikinci admin şoku için geçmiş olsun diyorum. kısmetse başka bir sözlükte özgür sözlük moderasyonuna sallayacaktır. yyu sözlük için bunu yapmamış mıydın? hatta ben iyice bokunu çıkartayım ..neyse çıkartmayayım, delikanlı adam bu kadar laftan sonra oturur kıçının üzerine bir özür yazısı yazar. bu son dediğim biraz şartlı bir cümle oldu. olsun.
    #3575392 (izam, 23.06.2008 23:23 ~ 24.06.2008 15:44)
  12. girdiğinizde pek de yabancılık cekmeyeceginiz asina oldugunuz nicklerle karsılasmanız mümkün,
    girilesi yazılası sozluk.uludag sozluk e olan asırı baglılıgımdan * * kaynaklanan sebeplerden oturu simdilik ikinci favorim olan ortam.
    #3593536 (bilgehan, 28.06.2008 20:49)
  13. entry girmekten yorulan, başlık açmaktan eskisi kadar zevk alamayan insanların başvurduğu eğlence tarzı...
    ipini koparan sözlük açıyor...
    #3615185 (shadow of rebel, 03.07.2008 19:00)
  14. içinde birçok tanıdık ismin bulunduğu güzel sözlük.

ancak biraz yönetim sıkıntıları ve biraz keyfiyet var galiba.yazarlar bir konu üzerinde yazmaktan daha çok , günlük hayatta yaşadıklarını yazabiliyorlar veya sözlük üzerinden birbirlerine alenen haber yollayabiliyorlar.

muhakkak yöneten arkadaşlar özeleştiri yapıp daha güzel hale getireceklerdir.
    #3615455 (rosava, 03.07.2008 20:19)
  15. şuanda görüp incelediğime göre şukela entrylerinin yanında kaç artı kaç eksi oy aldığını belirten sözlük, vay be iyi fikir! uluuu duyyon mu benii?? *
    #3615606 (buyuyunce moderator olucam, 03.07.2008 20:51)
  16. GiRDiĞiNiZDE:

'Sözlük boya/cila için bakıma çekildi.Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.'
    yazısı ile karsılamaktA OLAN SOZLUK,EN YAKIN ZAMANDA DÖNMESi DiLEGi iLE.
    #3636954 (bilgehan, 08.07.2008 14:52)
  17. gözümden kaçmış sözlük. henüz varlığından haberim oluyor. ancak boyada bakımdaymış. gelsinde bakalım nasılmış.
    #3636979 (sheyytan, 08.07.2008 15:00)
  18. yaz temizliği yapan sözlük. buradan yetkililere sesleniyorum;

- ne oldu lan sözlüğe?
    #3644205 (potansiyel mefta, 10.07.2008 01:18)
  19. aaaa acılmıs sozluk.

niye haberimiz yok ya.
    #3651109 (bilgehan, 11.07.2008 17:03)
  20. bir nehir..evet tamda öyledir aslında..uçsuz bucaksız yollarda bazen ağır bazen hızlı akan bir nehir..bazen daralır bazen genişler..bazen derinleşir bazen sığlaşır..bazen taşar sığmaz yatağına..bazende incecik akar..ama her daim içinde yaşayan canlılar vardır..hedefine kilitlenmiştir o..akar ha akar..çağlayan olur bazen..bazen dereleşir..ama en nihayetinde nehirdir o..bizim nehrimiz..
    #3696543 (libertiy, 21.07.2008 14:20)
/ 4
© 2008 - uludağ sözlük

ozgur sozluk başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ozgur sozluk ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ozgur sozluk nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» aynen oyle » pumpy » deli oglan » cebi » avada kedavra » uludagsozlukspor » cevriye » david bailey » guven hokna » mehmet ali kislali a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci