ozgur ozberk 

kapat
  1. 06/09/1974 - istanbul doğumlu ,newyork ta eğitim görmüş ozge ozberkin kardeşi ve her nedense bana pek itici gelen oyuncu ayrıca pek çok dizi de de rol almıştır ablası sayesinde zannımca..kod adiadlı dizide de oynamaktadır..
    (compassrose, 11.09.2006 23:44 ~ 23:45)
  2. cemberimde gul oya dizisinde de oynamıstır. su an kod adı dizisinde baskası tarafından seslendirilmektedir.
    (anil teknik, 17.09.2006 10:13)
  3. elektrik-elektronik mühendisidir. amerika'ya aynı alanda master için gitmiş ve ani bir kararla sinema okumaya başlamıştır.
    (ruyagordum, 08.02.2007 14:33)
  4. bir zamanlar trt'de yayınlanmış new york new york isimli bir dizide oynamıştır.
    (simitcikahvecigazozcu, 08.02.2007 14:43)
  5. çok kötü bir sese sahip oyuncu bir rutkay azizi düşünüyorum bir nejat isleri düşünüyorum kendisinin neden bi türlü üne kavuşamadığnı anlıyorum.
    (pic mimar, 11.09.2007 21:11 ~ 12.09.2007 00:35)
  6. her dizisinde dublajlı oynayan esas oğlan. tip yerinde, mimikler yerinde ama ses yok. gerçek sesini duyunca neden dublaj yapıldığı çıkıyor. kendine güvensiz ve dokunmayan bir ton. mankenden oyuncu olmaz derler inatla, peki kendi sesi ile hiç oynamayandan oyuncu olur mu. her neyse yakışıklı ve yetenekli umarız kendi sesini de geliştirir. ne demişler; ses bir kastir.
    ezo gelin'de yine de kısa sahneleri de olsa göz dolduruyor.
    (blonde mermaid, 26.09.2007 22:36)
  7. bir zamanlar tgrt de cüneyt arkın'ın oynadığı bizim ev adlı dizide görmüş ve aşık olmuştum. ilk platonik aşkım olma sıfatını elinde bulunduran, uğruna tekrar tekrar o sıkan diziyi izlediğim, aşık olduğu kıza bir türlü kavuşamayan genci oynayan toy bir çocuktu. *
    (invincible, 25.01.2008 01:21)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» cum partisi sex partisi hani bunun fuck partisi » kirli yuzlu melekler » seni cok istiyorum » grafis » bir sevgilim vardi » broo » alttakiler tepeye » hic erkekle cikmamis kiz » hale caneroglu » kurtlar vadisi pusu » inler ve cinler » galata kulesi » akp hukumeti » kucukken annenin evdeki sekerleri saklamasi » h harfini soyleyemeyenlerin kirabilecegi potlar » kendim gibi olmak istemiyorum » hayal kurmak » die frochliche wissenschaft » sick of it all » gazi iibf deki dtp kadin kollarinin actigi stand » soyleyememek » kalbinden gecmeyenin agizin soylemesi » ajlan » aile butcesi » dayak yedikten sonraki ilk 10 saniye » japonlarin kukularinin orman gibi olmasi » cennet cehennem » balkondaki salincaktan isirganlara dusmek » 402 numarali sinif a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa