ozgur olmak antisemit in portresi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kuslar kadar ozgur olmak
  2. yigit ozgur esprileri ile sukela olmak
  3. bir kadinin portresi
  4. bir cumhuriyet dusmaninin portresi
  5. hastanelerdeki hemsire portresi
  6. yirminci yuzyilin portresi
  7. dorian gray in portresi
  8. dorian grey in portresi
  9. hastanelere tuncay sanli portresi
  10. derste ataturk un portresi ile kesismek

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» cymbeline » yakiyor bagrimdaki ates » steven gerrard » ben bir multeciyim » dugunlerdeki gelin damat masasi » fairson » eksici geldi hanim » venusar blastoise charizard uclusu » unsilent storms in the north abyss » iletisimin i sinden anlamayan mezun ogrenciler » hotline » is baska ask baska » yaran baslikli entry lerden gina gelmesi » for you » es durumundan cevresi genis olmak » rotring kalem arkasindaki ignelerin kaldirilmasi » kayseri nin tarihi eserleri » mesgale » laguna beach » zihin kirliligi » karatas in tarihi eserleri » edit » yanlis anlasilmis sarki sozleri » hava soguk » sevgilisi olmayanlarin yapmasi gerekenler » eski sevgiliden gelen mesaj » kralice ikinci elizabeth » jameer nelson » dugun bitimindeki ilk sozler a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa