ozge dirik 

kapat
  1. tıpkı
    (bkz: kaan ince)
    (bkz: zafer ekin karabay)
    (bkz: nilgün marmara)'ların yaptığı gibi ağustos'da intihar etmi$ genç bir $airimizdi..

ilham nobetleri, abakus, ikinci ruhla pisuar bulusmalari 31, kalabalik gibi $iirleri bıraktı bize.
    #945553 (ceviz agaci, 03.12.2006 22:32)
  2. bir fenonemene dönüşememesi ile ilgili sıkıntı şairliğinin iyi olmamasından kaynaklanır. yoksa meşum bir olayın ardından şanı alıp yürüyen o kadar çok şair vardır ki.

ama özge dirik gerek kullanığı kelimeler gerek şiirlerindeki vurgu ile ham bir ikinci yeni ve arkaik çağdaş dönem şairi izlenimi bırakır.
    #3252069 (akustikcinayet, 10.04.2008 00:35 ~ 00:36)

© 2008 - uludağ sözlük

ozge dirik başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ozge dirik ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ozge dirik nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» insanlari tanidikca hayvanlari sever oldum » kavak yelleri » robin hood » genc siviller » fahise olma sebepleri » yalandan sanirim » tutamadim kacirdim » sezgin kacmaz » ben hic kalkmasam » cabiria a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games