ozge astan 

kapat
  1. bir matematik öğretmeni.

3 yıldır özel bir dershane de günde 12 saat ders vererek karın tokluğuna çalışıyor.
    Milli Eğitim Bakanlığı'nın son atama döneminde (2008/1) başvurma hakkı bile yoktu zira
    Milli Eğitim Bakanlığı "matematik" öğretmenine ihtiyaç duymuyordu.Ana branşlardan biri olan matematik de ihtiyaç "0"dı (sıfır)...(aynı atama döneminde 188 din kültürü öğretmeni atandı)

Atamanın yapıldığı salonda milli egitim bakani huseyin celik'e tepkisini göstermeye
    çalıştı.Ancak Bakan kendisini "provakatörsün" diyerek salondan attı...bakan çelik tarafından "hangi örgüttensin" sorularına muhattab oldu.

diğer taraftan ise taraflı ve şakşakçı medya özge astan'ın hiç başvurmadan haksız yere tepki verdiğini yazıyor kendisini saygisizlikla suçluyordu halbuki kendi alanı olan matematikte ihtiyaç yoktu ve o zaten başvuramıyordu. * "Hiç müracaat etmeyen öğretmen adayı !" şeklinde verirken haberi memurların sitesi olan "memurlar.net" ise konuya aydınlık kazandırıyor gerçeği görmek istemeseler de birilerinin yüzlerine tüm gücüyle vurmaya çalışıyordu.

yorumlamak isteyenlere aynı haber iki farklı açıdan....

memurlar.net------ http://www.memurlar.net/haber/103091/
    samanyoluhaber---- http://www.samanyoluhaber.com/sondakika-92549.html
    #3062188 (darksideofthepink, 26.02.2008 18:36 ~ 18:37)
  2. matematik öğretmeni açığı olmamasından dolayı başvuru yapamaması üzerine bakanlıktan yapılan "bize başvurmamış şov yapıyor" açıklaması son yıllarda gördüğüm en başarılı kara mizah örneği; durmak yok aynen devam diyorum.
    #3062563 (Disco Inferno, 26.02.2008 19:48)

© 2008 - uludağ sözlük

ozge astan başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ozge astan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ozge astan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» karmanin 69 olmasi » kizlarin erkeklere oranla daha pis oldugu gercegi » dogac titiz » idealizm » isvicreli bilim adamlari » celik aruoba » erdogan dan dogan a » hayatini kurtardim bana bir bisiklet borclusun » sigarayi orospu etmek » kurban a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games