ozenti metalci 

kapat
  1. herhangi bir parçadan alıntı yapıp bunu msn iletisine yapıştıran şahsiyet.
    kendi de bilmez anlamını.
    hadi gel bir kan dökelim! dendiğinde 'ıyy iğrençsin' diyen kişi.
    oysa iletisinde never stop the madness! vb şeyler yazmaktadır,fakında değildir.
    babası gelip koymuştur büyük ihtimal
    #1894125 (brklky, 09.07.2007 19:49)

© 2008 - uludağ sözlük

ozenti metalci başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ozenti metalci ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ozenti metalci nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kat » rock your body » barlar sokagi » chem 109 » teror » yaprak dokumu » gotu atmak » hilary hahn » zeynep beserler » cem ozer » ekstazi » hapsurup sumuk patlatan gripli insan » bas gaza adli parcanin sozlerini ezbere bilmek » damda master windu yla moonwalk yapan eski sevgili » mental retardasyon » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » nominal afazi » cetvelle penisin boyunu olcmek » yavsak sozluk yazarlari listesi » yamuq » psikofarmakoloji » resat calislar » anket yaptim mutlu oldum » ramallah » page down » yalnizlik » keyifsiz aninda entry girmek » endojen depresyon » la vida es una lenteja » elazig da mini etek giymek » sevgilisinin aldattigini kabul edemeyen insan