ozelliklede bayan doktoru 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ssk doktoru
  2. tip doktoru
  3. dis doktoru
  4. ruh doktoru
  5. ask doktoru
  6. akil doktoru
  7. ayakkabi doktoru
  8. tip doktoru ac gozlulugu
  9. ask doktoru olmak
  10. pinokyo nun doktoru

© 2008 - uludağ sözlük

ozelliklede bayan doktoru başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ozelliklede bayan doktoru ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ozelliklede bayan doktoru nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bunu kaldir » sozluge yazilan herseyi gercek sanmak » zall in yazarlara deprem tatbikati yaptirmasi » besiktasliyim sigara iciyorum » galatasaray a on libero adaylari » futbol tartismalari msn zirvesi » unutulmayan dizi replikleri » got kadar » biricik suden » anaokulunu disaridan bitiren insan » parta kulesi » sozlukteki tek erkek yazar olmak » kimi kimi » ilya » edit yapmamis yazar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » o klorobenzalmalononitril » sinan engin » fahiselerin botanik tinili takma isimler secmesi » takimlarin sonundaki spor kelimesinin anlamsizligi » yalanim varsa surdan suraya sevismek nasip olmasin » kurt nufus artisinin onlenmesi » children of women » concon sevgiliye muslum gurses kaseti hediye etmek » 12 imam orucu » tahta gibi kadin » yillar sonra msn de oturum acan eski sevgili » dagdan gelmis ayi » 6 kasim 2008 benfica galatasaray maci » kendi uktesini dolduran yazar » sevmekten kim usanir