ozellikle yeni baslayanlara 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yeni baslayanlara endustri muhendisligi
  2. yeni baslayanlara elektronik muhendisligi
  3. gitara ve sozluge yeni baslayanlara tavsiyeler
  4. sigaraya baslayanlara tavsiyeler
  5. ozellikle
  6. ozellikle pazar gunleri
  7. kameranin ozellikle kizlari cekmesi
  8. ozellikle kafelerde bluetooth acan zihniyet
  9. ishal olan cocuga ozellikle su vermemek
  10. ozellikle sarhosken sarhos degilim demek

© 2008 - uludağ sözlük

ozellikle yeni baslayanlara başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ozellikle yeni baslayanlara ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ozellikle yeni baslayanlara nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» pleasantville » zihniyetler bitmez evladim » grand theft auto iv » caca » aybars lebib » isiniz bitince sifonu cekiniz » heresy » gelin damat fotograflari » gol amina koyim be » ezgi kod adli hatice inci » ulmer munster » universite ogrencilerine sorulan kil sorular » all i ina g there atkilari » tanri nin olmadigi yer » mainz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » geri donusum kutusu » yih yih » emma shapplin » ilhan berk » besiktas » persepolis » sokullu » ybsg denilesi kizlar » hepsi » gunce » heroes » jay jay justified » kadinlar kendilerini gulduren erkeklerden hoslanir » mutluluk » bu yaz ben cok degistim