ozellikle karga 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. karga karga gak dedi
  2. ozellikle
  3. ozellikle pazar gunleri
  4. kameranin ozellikle kizlari cekmesi
  5. ozellikle sarhosken sarhos degilim demek
  6. ozellikle kafelerde bluetooth acan zihniyet
  7. ishal olan cocuga ozellikle su vermemek
  8. gicik olunan yazarin basligina ozellikle entry girmemek
  9. bana goz kulak oldunuz ozellikle de kulak
  10. karga bar

© 2008 - uludağ sözlük

ozellikle karga başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ozellikle karga ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ozellikle karga nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» araf » kemal unakitan » nefret edilesi hediyeler » huzur » football manager 2009 » suriye » ain t it fun » sir isaac » kazim koyuncu vs ismail turut » ben wallace » odeion » vucut gelistirme » sinemada filmi alkislayan gaza gelmis izleyici » mevlut erdinc » kar musikileri » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » uludag forum » ferheng » hipopotamus » shawne williams » mankini » coumineol » harold shipman » belgetor » akp nin dunyanin en guclu siyasi parti olmasi » dilenci kadinin cocugunun yuzundeki kir » turgay demirel » syme » am suyu » giuseppe verdi » amasra da assagilik tecavuz girisimi