ozellikle kafelerde bluetooth acan zihniyet 

1. büyük ihtimalle telefonun bu özelliğini kullanarak sipariş vermeyi amaçlayan * ama benim gibi ard niyetli pesimist insanların tanımlamasına göre; teknolojik sevgili arayışlarına giren, dış çevredeki arayışlarının boşa çıkması üzerine tüm umutlarını garibim cep telefonuna bağlayan, zaman zaman hemcinslerinede yanlışlıkla mesajlar gönderen umutsuz vaka.
    #3134853 (nipla, 13.03.2008 22:09)
  2. cep telefonunu, nokia tasarımcılarının bile düşünmediği amaçlar doğrultusunda kullanıp yeni modellerin önünü açan abazan aktivitesidir.
    #3134877 (semigod, 13.03.2008 22:13)
  3. beklemediği anda beklemediği bi fotoyla karşılaşabilecek olan şahsiyette kişidir.
    #3135377 (exclusion, 13.03.2008 23:37)
  4. bluetoothtan hatun tavlamaya çalışan zihniyettir. eminim bluetoothun mucidi icadın bu amaçlarda kullanılmaya çalışıldığını görse üzüntüsünden kanser olurdu.
    #3135408 (rakimalboga, 13.03.2008 23:42)
  5. en kulak tırmalayıcı biiiiiiiiiiiip sesini merakla açtığı vakit yüzündeki ifade görülmeye değer olan şahsiyetttir. telefonu elinden atmak susturmak kendini gizlemek ister ama yapamaz kızarır gider.
    #3135429 (kelmajeste, 13.03.2008 23:46)

© 2008 - uludağ sözlük

ozellikle kafelerde bluetooth acan zihniyet başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ozellikle kafelerde bluetooth acan zihniyet ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ozellikle kafelerde bluetooth acan zihniyet nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cam terebentin » ulusal solu elestirirken liberalizme kayan solcu » acid bath » kafayi bulan ilk insanin sozleri » muslumanlarin 4 kadin alip her gun zikir yapmasi » imhotep » tanri » babylon » eskisehirspor » old tennis shoes a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci