ozel universite 

kapat
  1. türkiye'mizde mümkün olmayan üniversitelerdir. yök tarafından kurulmalarına izin verilmez. diyeceksiniz koç' u sabancı' sı ne oluyor peki bu durumda, devlet mi? tabi ki hayır, onlar vakıf üniversitesi.vakıf üniveristeleri ticari kar etme amacı gütmezken, özel üniversiteler ticari kaygılara sahiptir. ülkemizde olmamasına rağmen avrupa ve abd' de vardır.

ülkemizde mümkün olanı için lütfen;
    (bkz: özel okul)
    #3724875 (albert sartre, 26.07.2008 17:46 ~ 27.07.2008 22:13)

© 2008 - uludağ sözlük

ozel universite başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ozel universite ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ozel universite nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» realpolitik » biricik suden » rock station » gaz cikarmadan once arkadasa parmak cektirmek » kirk yillik kefalim boyle got gormedim » fosforlu prezervatif » pgm301 » kugu golu canavari » insanin ozunu irkindan ibaret sanmak » olmeden once sevisilmesi gereken 1000 kadin » akaryakit » havaalaninda herkesin icinde makineyle tras olmak » eleventh hour » hertha berlin eski hertha berlin degil » yazarlarin quit mesajlari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sevgiliden istemeyerek ayrilmak » osman mumtaz rakmetil » cihan haspolatli » sevistikten sonra soylenecek en aptalca sozler » var misin yok musun george bush » ucuz milliyetcilik » apis arasi kokusunun verdigi ic huzuru » seniseviyorumtugba com » sozlukteki koylu dusmanligi » gunun sozu » mevlana » uc yasindaki erkek cocuga kupe taktirmak » 2008 2009 uefa kupasi c grubu » yazar olmaktan sikilan yazar » kucuk gogusleri tercih eden erkekler