ozel mesajda guzel deyip eksi oylamak 

kapat
  1. uludag sozluk te az ya da çok karşılaşılan durumdur. hatta şöyle diyaloglar da geçesidir:

entryi tek kişi oylamıştır:

-x nolu entryin süper olmuş. bastım şukelayı.
    +sağol üstad.
    -harbi sağlam olmuş be.
    +eyvallah da kötü oylamışlar ya.
    -şey. ıımmmm.
    #1163898 (cennetten kovulan, 16.01.2007 19:24 ~ 21:05)
  2. sağ gösterip sol vurmaktır.
    #1164242 (my melancholy blues, 16.01.2007 20:43)
  3. (#324236441) tebrik ederim, çok iyi...

türevinde 5-6 özel mesaj aldıktan sonra 2 eksi 1 artı oy alındığını görmek, insanda bir gülümseme yaratır... madem ki; beğeniyorsun baş sukelayı, beğendiğin entry'nin seri eksi oy veren ibneye kurban gitmesini istemiyorsan ver kardeşim... beğenmiyorsan bas eksi oyu * * , beğeniyorsan bas artı oyu... ha diyosan ki; oeeehh ona bas... ne var yanii bir tuş uzaklıkta... oh be rahatladım. * dünya varmış. *
    #1164252 (paleface, 16.01.2007 20:46)
  4. (bkz: arkadan vurmak)
    #1164272 (haydee, 16.01.2007 20:51)

© 2008 - uludağ sözlük

ozel mesajda guzel deyip eksi oylamak başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ozel mesajda guzel deyip eksi oylamak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ozel mesajda guzel deyip eksi oylamak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» adana » radyo uludag » ayi ayiysa ayidir dayi dayiysa dayidir » segue » market kataloglarina bakmak » senay dudek » inanca saygi duymak » maxime chattam » anton fokin » karin a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games