ozel gunler bitti guzel gunler var 

kapat
  1. zamanın orkid reklamından bir enstantanedir. reklam artık orkid kullanarak özel günlerinde güzel olabileceğini söylemektedir. (bkz: kullananlara sorunuz)
    #1514403 (cerezci, 10.04.2007 22:57)

© 2008 - uludağ sözlük

ozel gunler bitti guzel gunler var başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ozel gunler bitti guzel gunler var ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ozel gunler bitti guzel gunler var nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» misvak » sayokan » casio f91w » banu guven » arabanin on koltugunda fotograf cektirmemis erkek » metrobuslerdeki vip bolumu » cok efendi bir adam olmak » 43 tane online yazar gormek » adini bildigi herkesi facebook una ekleyen insan » drake diener » hinterland » zeyno baran » groundhog day » italyan otuzbiri » devamli bel alti baslik acmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » buyuk gogus seven erkegin penisinin uzun olmasi » rukneddin uranus olmedi » 7 ekim 2007 sirnak saldirisi » ergun penbe » milli egitim bakanligi bursu » milliyetcilik sadece bir kibirlenmedir » guvec vernigi » rising sun over europe » k rock » kopete » sigara » sari cizgiyi gecmek tehlikeli ve yasaktir » kurt » basliklari yanlis okumak » fenerliyim ama tedavi goruyorum