ozel ders vermeye meyilli ogretmendeki ozguven 

kapat

1. başlığın aslı 'bu salağa üç haftada matematiği yedirtmezsem s.kertsinler' olacaktı ki uygunsuz başlık açmaya teşebbüs suçundan içeri alındım. hücremden yazıyorum şuan bunu.

özel ders verecek öğretmeni birikimden, kabiliyetten çok bu özgüven çekici kılıyor dostlarım. head and shoulders kullanmış mehmet günsur kadar kendinden emin olucak adam. bir o kadar da, erkekliğin kitabını yazdım diyen aynalı tahir kadar iddialı konuşacak ve konuya hakim olduğunu bize ispatlayan tavırlar sergileyecek.

parasal açıdan da bir özgüven gözlemliyorum söz konusu kişilerde. (yok anam mehmetle tahir değil) şöyle ki;
    össye hazırlanıyormuş gibi davrandığım yıllarda tanınmış öğretmenlerden biri "kırk milyondan aşşağı ağzımı açmam" demişti. lan rekabet yapsana, ortalıkta izmir final dersanesinden transfer olmuş başarılı öğretmenler kaynıyor. yok ama, kendine güvenmekte haklıymış herif. kırk olsun veya yüz kırk olsun, insanlar delirmiş gibi özel ders aldılar kendisinden.

şu özgüvenin binde biri bende olsa dünyayı kurtarırdım. bitmişim ben. bilişim teknolojileri dersinde sergilediğim performansı baz alırsak şöyle bir sonuç çıkıyor karşımıza: excelde beş satırlı bir tablo oluşturma mevzusunu hemi de göstermek suretiyle izah ettiğim derste üç öğrenci windowsu göçertti, beş tanesi sigortaları attırdı, sekiz-on kadarı da bahçedeki salıncakta sallanıyorlardı. ben kendimi paralarken tüymüş ibneler..
    #3840054 (ceketli ali dayi, 19.08.2008 16:33)
  2. (bkz: ozel ders vermeye meyilli ogrencideki ozguven)
    #3840144 (sigircan, 19.08.2008 16:54)
  3. para gelsinde ne olursa olsun diyen adamdır.yanlış bir tercih sonucu öğretmen olmuştur aslında okumak yerine mahmutpaşada bir esnafın yanına verilmesi gerekirmiş. dersin sonunda öğrenci sınıfta kalırsa g.t olmaya razı insandır. tam bir profesyoneldir.
    #3840284 (teoberk10, 19.08.2008 17:20)
  4. Öğrenciye bütün kitabı yallayıp yutturacağı vaadiyle ona da güven vermeye çalışan ama öğrenci istemediği için bi arpa boyu yol katedemeyen kişi.
    #3840391 (cilginturk, 19.08.2008 17:39)
  5. en başta vicdan sahibi olması gereken öğretmendir. ayda 800ytl ye 8 ay boyunca matematik dersi verdiğin öğrenci sınavda * ancak barajı geçiyorsa sen bu öğrencinin bi arpa boyu kadar yol almadığını göre göre paramı alır yoluma bakarım demişsin işte bu noktada vicdan devreye girer ki bu özgüvenden kat kat önemlidir.
    #3840414 (mandal, 19.08.2008 17:43)
  6. muhtemelen öğrenci ebeveynlerine yapılmış bir gösteriden ibarettir. tüm öğretmenler bilir ki öğrenci birşey öğrenmek istemezse ağzınla kitap tutsan * yine de öğrenmez. yine de reklam için şarttır özgüven.
    #3840602 (nessaj, 19.08.2008 18:17)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

ozel ders vermeye meyilli ogretmendeki ozguven başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ozel ders vermeye meyilli ogretmendeki ozguven ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ozel ders vermeye meyilli ogretmendeki ozguven nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ozel ders vermeye meyilli ogretmendeki ozguven. Copyrights of the articles are belong to their authors.