ozel bolum 

kapat
  1. turkiye deki bazı kanallarda, dizilerin yeni bölümleri yayınlanmadan önce veya sonra yayına verilen, ilgili dizinin bir önceki bölümünün özetine verilen alternatif isim. hayır anlamıyorum, özel bölüm dedin mi özet bölüm diye belirttiğinden daha mı fazla reyting alıyorsun ? millet bu kadar keriz mi ? ya da bunu sadece farklı olmak için mi yapıyorsun ?
    #2920166 (notrinova, 30.01.2008 17:18)
  2. dizinin bir kac bolumunun onemli yerlerinden olusan tamamiyle bunyeyi rehin alan bir sey.
    #2920183 (objebi, 30.01.2008 17:21)

© 2008 - uludağ sözlük

ozel bolum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ozel bolum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ozel bolum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» izmiri izmir yapan ozellikler » istanbul besinci sinif insanlarin yeri » sitare » 21 inci yuzyilda hala sag sol kavgasi yapmak » lavinya » igrenc espiriler » tatarlarla savasmaktansa zehir icerim » yek vucud menfi rey veren oglan » guvendik » sevgilisinin pipisini yalamayan sevgili » saniser » facebook u olmayan uuserlar » cheapdeath » verememe sendromu » abdulkadir es sufi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » gunun sozu » burnu havalarda insan » sozlukteki pkk lilar » infantisit » tby bursa bulusmasi » kanat atkaya » sagcilari taniyinca solcu olmak » alternatif yemek tarifleri » popstar alaturka » dijital fotograf makinesi » grandiyotize » street fighter 3 third strike » tiamat » rip ride » high end