ozel bilimkent okullari 

kapat
  1. adana'da 1999 yılında kurulmuş iki yılımı geçirdiğim kolej. adana gibi düz bir memlekette nadiren bulunabilecek bir yamaca kurulduğundandır ki bir taraftan iki, diğer taraftan altı katlı görünür. okul hayatınız boyunca merdivenlerle uğraşmak gibi bir sorun yaşarsınız.

http://www.bilimkent.k12.tr
    #2200091 (illumination, 26.08.2007 00:51)

© 2008 - uludağ sözlük

ozel bilimkent okullari başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ozel bilimkent okullari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ozel bilimkent okullari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cognitive » soru isareti » devrimci yazar ayarla fasilitesi » kazanan baris olacaksa pkk ile masaya otururum » uludag sozluk hakkinda ne dediler » ramiz ilker » sozlukteki erkek hegemonyasi » dumanlimusti » birincil surec dusunme » sulfur kokusu » izmir » guzel yalan soyleyen arkadas » bir derdim var yasanmisliklari » uludag sozluk kirmizi kitabi » sagcilari taniyinca solcu olmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » cryptopsy » cimbom sozluk » 14 ekim 1987 ingiltere turkiye maci » acc » super semih trailer » donen eski sevgili » 1971 » the night before » butunluklu algi » gotumuzde ergenekon parmagi » kurt » tugce becerikli » black star » yeni yili dansozle karsilamak » ebu hureyre