ozdere 

kapat
  1. gaziemir lojmanının haftasonları aktıgı bir kamp olan ozel egtim kampı vardır..buradaki gençler kendilerini adeta bodrumda, turkbukunde, çeşme beachlerinde sanırlar..rayban gozluklu kızlar makyajla iskele başında kısmet beklerler..ellerde nokia kameralı telefonlar havada, hepsinde bi cıstakcıstak diye çalan techno muzik..erkekler ise kızlara artislik yapmak için balıklama, bombolama, birbirini denize atma yarışı nedeniyle ilerleyen saatlerde harap ve bitap duşerler..4-12 yaş grubu için duzenlenmiş alkol satışının yasak oldugu bi diskosu vardır..ama roof ve yarasa barına diyecek yoktur..her turlu yerli ve yabancı içkinin makul fiyatla sunuldugu barda, müzik kalitesi de oldukça iyidir..gunun her vakti gulmek, gece ise barda eglenmek için gidilesi bir kamp..
    #571130 (elianpack, 24.08.2006 01:12 ~ 01:13)
  2. ege üniversitesinin çok makul fiyatlarla, hoş tatil imkanları sunduğu bir gençlik kampınında bulunduğu izmir ilçesi. gümüldür ve kuşadası arasında kalır. özdere sessiz sakin bir tatil beldesidir. benim gittiğim yıllarda melehat adında dandik bir gece klübü mevcuttu, gitmeye değer değildi. burada tatil yapanlara, geceleri minibüs kiralayıp kuşadasına takılmaları tavsiye edilebilir.
    #571187 (lazy pigeon, 24.08.2006 01:46)
  3. ahmetbeyli, cumhuriyet, çukuraltı ve orta adlı dört adet mahallesi olan, belediye başkanlığını dört dönemdir mimar haldun ertok'un yürüttüğü çok güzel bir izmir beldesi.
    #602685 (Gerko, 03.09.2006 05:47 ~ 25.07.2007 13:29)
  4. (bkz: ozdere askeri kampı)aslında bir cennettir ama çok fazla gidinler için adı bile baygınlık vericidir...
    #603038 (gogo, 03.09.2006 13:19)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

ozdere başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ozdere ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ozdere nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ozdere. Copyrights of the articles are belong to their authors.