ozcelik 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. levent ozcelik
  2. ayfer ozcelik
  3. uygar ozcelik
  4. julide ozcelik
  5. bayram ozcelik
  6. kubra ozcelik
  7. tayfun ozcelik
  8. ozlem ozcelik
  9. duygu ozcelik
  10. ceylan ozcelik

© 2008 - uludağ sözlük

ozcelik başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ozcelik ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ozcelik nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» turgay bahadir » sperm deyince gulen universite ogrencisi » guvenilirlik » osuruk kokusunu pasifize eden don » entry ve nick uyumu » demokratik toplum partisi » gunaltay » on bini deviren yazarlar » agacta toplanip asagidaki arabalara sican kuslar » nazim hikmet oratoryosu » cagatay » kira parasini vermeyen ev arkadasi » masumiyet » karmanin sifir olmasi » vay efendim ben duymadim vay efendim ben bilmedim » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yazarlarin aslinda demek istedikleri » kadin cantasinin icinden cikanlar » chris keller » kiz cocugu » tanimadigi birine yalan soyleyen utanmaz kiz » cok efendi bir adam olmak » ankaragucluler saraba dustuler » ispat » lens kullananlara tavsiyeler » roope latvala » hirt » drake diener » fakir ve ezik yazarlari bos birakmaya gelmez » nickimicinotuzharfgerekiyormus » piti