ozan arif ten ozur diliyorum 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ozur diliyorum
  2. laiklerden ozur diliyorum
  3. tum camiadan ozur diliyorum
  4. turkiye den ozur diliyorum
  5. 70 milyondan ozur diliyorum
  6. sol frame den ozur diliyorum
  7. uludag sozluk ten ozur diliyorum
  8. ozur diliyorum kendime guluyorum cok hossun
  9. ozur diliyorum sizden giden eski sevgililer
  10. seni sevdigim icin kendimden ozur diliyorum

© 2008 - uludağ sözlük

ozan arif ten ozur diliyorum başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ozan arif ten ozur diliyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ozan arif ten ozur diliyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» gerda taro » yaran ogrenci isleri diyaloglari » stanford universitesi » alirim yok » bafra armuttepesi yayla senlikleri » 26 temmuz 2008 besiktas schalke 04 maci » gundogdu turbesi » tuvaletin bos oldugunu kapiya vurarak anlamak » bunyeye harakiri yaptiracak olaylar » barbeque a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci