oz turkce 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. turkce konusurken turkce karakter kullanmama
  2. turkce bile turkce degil
  3. turkce turkce sozluk
  4. turkce off
  5. where are you going turkce
  6. ya turkce ya hic
  7. turkce pop
  8. na turkce
  9. turkce rap
  10. turkce

© 2008 - uludağ sözlük

oz turkce başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. oz turkce ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu oz turkce nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» fee fi fo » entrylerin silinme ve canlandirilma hizi » nouriel roubini » uludag sozluk hakkinda ne dediler » elveda de » arkadas ariyoruz » not seni seviyorum » luthien » interview » 2008 nobel edebiyat odulu » on your own » ece temelkuran » dakianus antik kenti » 7 turbanlinin birlesip sozluge girmesi » devrim arabalari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ezginin gunlugu » righteous kill » bil gotunun huyunu icme tursu suyunu » aura » saga donuste yayaya yol ver » babayi ukulele calarken yakalamak » behavioral autogynephilia » fifa 09 » alkollu halde araba kullanmak » istanbul un en guzel semti » nightwish » 17 mayis » kediye kafa atan mucahit fare » debit » elfen lied