oz itimad seyahat hayirli yolculuklar diler 

kapat
  1. silikonla güzelle$tirilen, güzelle$en güvenimiz:
    göğüslerimiz, dudaklarımız, pazılarımız,
    baldır ve bacaklarımız,
    gerektiğinde gerektiği kadar
    dikilegelen bozukluklarımız, zarlarımız,
    hayâsı ta$tan oyulmu$ eksiklerimiz;
    hormonla harmanlı, büyüyen,
    uyuyan, izinsiz kalkıkalkıveren, ölü,
    ipiri, izsiz, arkaları yetersiz be$lenmi$ 1 ki$ilik;
    uydu antenlerine eklemlenmi$
    biribirine kablosuz sertliklerle bağlanmı$
    5'i bir birim voltran böcekleriz.

klan, klon, kolonya, kusmuk, kan,
    bok ve çürümü$ soğan kokan bir allâme bu, bindiğimiz:
    $irinliği, üçkâğıdı, pu$tluğu uhdesinde toplayan
    sava$lar, barı$lar, yine sava$lar, hep sava$lar yapan,
    haltından mutsuz ama utanmayan
    yapmaktan çok bozmaya meyilli,
    çöplerini, tavuğuna kı$t dediği kom$usunun
    denizine, bahçesine, uzayına bo$altan,
    müessesesi ba$ından kokmu$, alık,
    "biz"i "nâmütenahi kalabalık" ördekleriz.
    $ikâyetlerinizi firmamıza, memnûniyetinizi
    dostlarınıza bildirmekten çekinmeyiniz!

..reha yunluel..
    #1448813 (ceviz agaci, 24.03.2007 18:41)
  2. muavin tayyip tarafından yapılan anons.
    #1448820 (hyperion, 24.03.2007 18:43)

© 2008 - uludağ sözlük

oz itimad seyahat hayirli yolculuklar diler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. oz itimad seyahat hayirli yolculuklar diler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu oz itimad seyahat hayirli yolculuklar diler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» abaza miknatisi » cimbom sozluk » hursit tolon » ataturk u mu kurtarirsin hz muhammed i mi » anilingus » swansea » sac ektirmek » butunluklu algi » triarii » iste gidiyorum » yarim anu ben aglarim » the chosen pessimist » frekans » yaran kufurler » uluslararasi bursa karikatur yarismasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » behold the man » dilenci kadinin cocugunun yuzundeki kir » 11 ekim 2008 istanbul canli bomba eylemi » sahsim tarafindan » ergenekoncu olanlar hemen simdi arabamdan insin » islam channel » tenacious d » ugur demirpehlivan » dan jacobs » 3rd rock from the sun » yamyamlik » two seconds in life » tekrenkturkuaz » muslum denen hiyar burda mi » fifa 09