oz bosa gecmis 

kapat
  1. ferhan sensoy'un Kırkambar Gece Tiyatrosu'nda söylediği fevkalade huzunlu bir şarkı.

http://www.youtube.com/watch?v=CsdmbrQH3gY +
    #1466009 (mulayim, 29.03.2007 04:38)
  2. curriculum nemo vitae.
    #1466015 (mad world, 29.03.2007 04:39)
  3. şeylerimizin çok anlamsız geçtiğini söyleyen anlamlı ve güzel bir ferhan sensoy türküsü.

bir şeyleri bir yerlere tıkıştırdık
    geçti ömür

bir şeylere bakıyoruz
    öz geçmiş
    öz boşa geçmiş

şeylerimiz çok anlamsız
    çok anlamsız geçti ömür

bir yaşamı bir yerlere tıkıştırdık
    geçti zaman

bir şeylere bakıyoruz
    salak salak..
    gelip geçiyorken ömür..
    #2473522 (louis cyphre, 15.10.2007 18:18)
  4. özgeçmiş.. gel dikiz ki; öz boşa geçmiş...
    #2473547 (louis cyphre, 15.10.2007 18:24)

© 2008 - uludağ sözlük

oz bosa gecmis başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. oz bosa gecmis ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu oz bosa gecmis nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» belinde can simidi ile gezen turk kizi » lexi love » nevzat yakisirboy » schizo » ali kirca » nuremberg rally » bardak cevirmek » hulelelele » nazim hikmet in ataturk e burjuva kemal demesi » pixel shader 3 » taha akyol » ruger gp 100 » ask yakar » posoflu asik zulali » starbucks » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » benjamin linus » annem gibi » gokyuzunde beliren bir cift gizemli goz » sevgiliyle mac izlemek » abi annem bana bebek aldi » ofke de bir hitabet sanatidir » ince ruhlu » uzman doktor » lts66 » for your babies » assassin s creed » clinomyn » golf » l carnitine » gaza gelen insan