oyunu verme anne oyuna gelme anne 

kapat
  1. bu eli de verip de kaybettirirsen, bir daha okey oynama bizle demenin şiirsel yolu.
    #1364287 (dekadans, 02.03.2007 03:23)
  2. eşek kadar adam oldun gidip muhtarlıktan seçmen bilgilerine bakıp oyunu istediğine verip geleceğin oyunu sen seçebilirsin evladım diye söylenerek gecikmiş bir sosyal mesaj * verilebilecek cümledir.
    #1364305 (örümcekkafalı, 02.03.2007 03:30)
  3. insanların hala şarkının içinde geçen her sözü başlık olarak açıp üstüne şarkıyı da bir cümleyle adlandırmaları sonucu ortaya çıkan karışıklığın neticesinde burada olan tümcedir.
    #1952193 (karanlikta, 17.07.2007 13:23)
  4. ne yazıkki hala güncelliğini koruyan bi söz (ve de şarkı).
    #1952282 (nakreb, 17.07.2007 13:35)
  5. yaşar kurt' un korku isimli yapıtında geçen bir söz..

güzel başladı ilk başta.. dedim ne kadar duygulu..

gözlerim nemlenmişti..

bir baktım '' oyunu verme '' diyor..

anladım ki bu ülkede duygulara bile siyaseti karıştırıyorlar..

vazgeçtim artık duygulanmaktan.. sokun bir tarafınıza..
    #2505239 (peceteye recete yazan doktor, 22.10.2007 19:45)
  6. yan gelip yatıyorum,seni de alır giderim anne...*
    #2505274 (nada, 22.10.2007 19:53)
  7. bugünlerde alıntı yapılacak en ters şarkıdır. zira militarizm karşıtıdır. "yat diyorlar anne/ kalk diyorlar anne/ beynimi yiyorlar anne" şeklinde askerliğe, eğitime, her bir şeye karşıdır. şarkının sonunda koyar çocuğu: "kapat televizyonu anne seni de kandırıyorlar!" Herkesin Mehmetçik olmak için sıra kapmaya çalıştığı şu günlerde çok anlam ifade etmediği gibi tepki de çekecektir.
    #2505295 (antilopyawrusu, 22.10.2007 19:58)

© 2008 - uludağ sözlük

oyunu verme anne oyuna gelme anne başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. oyunu verme anne oyuna gelme anne ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu oyunu verme anne oyuna gelme anne nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» minibus soforu » beni ovme sozlerini birakiniz » maria mutola » kucuk cocuk » tekbir getirerek tezahurat yapan izleyici » chris hoy » ozkan ugur » millete tepeden bakan siyaset anlayisi » londra » cibildaklar kampi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games