oyunu bilenler anlar 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. oyunu kaydedip saklayacagina eski oyunu yuklemek
  2. bilenler
  3. bilenler market
  4. x stadini bilenler bilir
  5. bilenler bilmeyenlere anlatsin
  6. bilenler soylemiyor soyleyenler bilmiyor
  7. x stadini bilenler icin soyluyorum
  8. fransizca bilenler ilkokullardan atilmalidir
  9. sosyalizmi sozluk anlami kadar bilenler
  10. askeri sadece darbeci zihniyeti ile bilenler

© 2008 - uludağ sözlük

oyunu bilenler anlar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. oyunu bilenler anlar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu oyunu bilenler anlar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» seovi » istanbul besinci sinif insanlarin yeri » askin insana yaptirdiklari » zerrin ozer » musta » gordon s » bebeklik fotografini facebook a koyan eski sevgili » sea wolf » yurdum insani diyen yurdum insani » musvette e dergi » balik avlama yasagini savunan salci » neoliberalizmin kurucularinin devletcilesmesi » annebenpenguenoldum » uretim cini » nominal afazi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » tartar » vanti lator » kpss na genel kultur sorusu tavsiyeleri » tuvalet yerine lavabo deyen kibar insan » ats2 » sizofreni » bininci dunya savasi » teknolojik tikyler » peugeot 307 » persepolis » radyo sol » sempatik olmak icin tislayarak konusmak » edirne serhattaki payitaht zirvesi vol 2 » dogu turkistan islam cumhuriyeti » komunistler akp lilerden daha serefli