oyunsa 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. seks tek kisilik oyunsa oynamiyorum diyen partner

© 2008 - uludağ sözlük

oyunsa başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. oyunsa ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu oyunsa nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ofsayti anlamayan kadinlar » pulemjot kalashnikova » tobias beecher » kim en yakinindakini taniyabilir ki » mudahil » avrupa nin kuslari » g dogu anadolu dusuk yogunluklu savas komutanligi » zuvvar » love lockdown » pratik nedenler » 2008 2009 uefa kupasi d grubu » rand corparation » 1gbit internet 60 ytl » altizlara verilebilecek isimler » araba kullanan erkege oral seks yapmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ali ihsan sabis » ertugrul saglam in harcanmasi » daouda jabi » fahiselerin botanik tinili takma isimler secmesi » sicko » yapilmis en aptalca dalginlik » yasli teyze » 18 4 inc » sozluk yazarlarindan aforizmalar » bakire olmayan bayanla evlenmek » izmirli kizlar » sefa sirmen » jale » molly sims » radyo sol