oyunlar 

kapat
  1. bir ahmet muhip diranas eseri
    #199361 (siberr, 26.04.2006 11:46)
  2. ba$lat > programlar klasöründe yer alan, windows'un küçük oyunlarının bulunduğu klasör. win me ve öncesinde donatılar klasöründe bulunurdu. *
    #199366 (hadiii, 26.04.2006 11:48)
  3. bir sebnem ferah şarkısı:
    Yüreksiz gözlerin olduğu bu yerde
    herkes gibi benimde yerim var
    Yüzümden gitmeyen acı gülüşte
    hiç sönmeyen yangınların izi var
    Yıktım duvarları yaramı sardım yalnızca bildiğim bir şarkı var
    Ne iz ne söz eski bir şey kalmasın ardımda...
    ismi bilinmez bir yerlere yolcuyum
    dikensiz gul olmaktansa kardelen olurum
    Bizler büyürken durmaz büyür oyunlar
    Bütün oyunlarda herkes kadar benimde payım var...
    #1054963 (serbest radikal, 25.12.2006 18:30)
  4. artik kisa cumleler kuruyorum adlı şebnem ferah albümünde yer alan sağlam parça.
    #2615259 (Nyks, 21.11.2007 20:32)

© 2008 - uludağ sözlük

oyunlar başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. oyunlar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu oyunlar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» saclari kazitmak » agzi acliktan kokarken starbucks ta kahve icmek » filistinli eylemciyi yaralayan israil askeri » ruhi su » dirilisin oykusu » ishal » hanifta » metalikadam » turkiye deki universite ayarindaki liseler » aza a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci