oyunlar linuxta calissaydi windows kullanmazdim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. windows vista gorunumlu windows xp
  2. windows xp vs windows vista
  3. oyunlar
  4. pis oyunlar
  5. tehlikeli oyunlar
  6. faydali oyunlar
  7. ikili oyunlar
  8. flash oyunlar
  9. online oyunlar
  10. olumcul oyunlar

© 2008 - uludağ sözlük

oyunlar linuxta calissaydi windows kullanmazdim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. oyunlar linuxta calissaydi windows kullanmazdim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu oyunlar linuxta calissaydi windows kullanmazdim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» eski sevgiyle ilgili baslik acanlari damda sitmek » ultraslan » seninki kac santim » askerlerin siyasette basarisiz olmasi » lavinya » telefonunu vermeyen sevgili » isik universitesi » evrim teorisi » prevalans » favori birakan uludag sozluk yazarlariniz » klang cagrisim » frank gambale » sehadet serbeti » cingirakli top » kardese yapilan iskenceler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 12 ekim 2008 ust duzey pkk lilarin vurulmasi » tuana sanat genclik ve spor kulubu dernegi » derealizasyon » herkes mi sevgilisinden ayrildi » kalafat » dadaizm » tip fakultesi ogrencisiyim » oyundan anlayan oyun salonu sahibi » elmali » nurhak » cehennem » ciplaklar kampi uyari levhalari » nikahta gelinin ayagina krampon ile basan damat » vanessa marquez » yasak kadin