oyuncu tayfasi 

kapat
  1. bahçelievler belediyesi bünyesinde çalışan tiyatro topluluğu...
    #828441 (cavaliar, 07.11.2006 22:45)
  2. http://www.oyuncutayfasi.org
    #3839334 (irfy, 19.08.2008 13:53)

© 2008 - uludağ sözlük

oyuncu tayfasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. oyuncu tayfasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu oyuncu tayfasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» deniz demiroz » sifreyi kullanici adi yerine yazmak » piiminaki » mustafa pehlivanoglu » oteki » ne mutlu anadoluluyum diyene » zalgiris kaunas » sinemde bir tutusmus yanmis ocag olaydi » enrico experience » hz muhammed in benzerini bulma yarismasi » pelin batu » sms le evlenme teklif eden erkek » gumruk mustesarliginin sitesindeki turk bayragi » akuple » yaran msn iletileri » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » necaset » sosyallesmek icin yanlis insanlari secmek » ilk 11 in altisiyla yatmak » kendini feda etmek » hayatin ne kadar ibne oldugunun anlasildigi anlar » adini bildigi herkesi facebook una ekleyen insan » serdar ortac dinliyorum demekten utanmak » alkolle kadin arasindaki benzesme » 7 milyon euro » orduevi » buyuk gogus seven erkegin penisinin uzun olmasi » yaran okul muduru laflari » tikla arkadas bul » bir garip rap » aramis