oyuncakbulut 

/ 15
kapat
  1. güle güle gitsin güle güle gelsin moderatörü...
    (korlerulkesindeaynasatanadam, 12.04.2008 22:47)
  2. sadece ve sadece 146 gün 7 saat sonra aramıza dönecek olan yazardır. saymıyorum, kendi saydırmış zaten.
    http://baranseren.googlepages.com/safak.html

umarım gölün tadını çıkarabilmiştir en azından teslim olmadan önceki mangal planlarıyla...
    (nevi sahsina munhasir, 21.04.2008 17:00)
  3. bir an önce dönmesi beklenen yazar. Ne çabuk geçmiş. Daha geçenlerde konuştuk nisanda askere gitmesini. göz açıp kapayıncaya kadar geçmiş. askerliği de böyle olacak. en azından ben öyle umuyorum.
    (minti, 21.04.2008 17:50 ~ 22:43)
  4. bana attığı artık yazarsınız mesajını hala sakladığım moderator. tesadüf iki kez aynı mesajı attı bana ilkinde hebeley dim. * o yüzden beni çok sevdiğini düşünür, yanılırım.
    (hebeley episode II, 29.04.2008 01:13)
  5. yokluğu hissedileli çok olmuş, kendini özletmiş yazardır. gel teskere gel *
    (ParaNtez, 29.04.2008 01:52)
  6. olsa da yesek. *
    (MeLaNKoLiK, 29.04.2008 01:56)
  7. çin malı komando olarak gün itibari ile yemin etmiş, boyundan büyük sözler vermiş kahraman mehmetcik. 5 saymış çömelmiş, 10 saymış çömelmiş, içtimaları birbirine bağlamış, sivil hayallerini şafaklara asmış moderatör. cep komandosu.
    (oyuncakbulut, 09.05.2008 19:14)
  8. şafak demiş comolokko moderatörü, yeminli asker, çü, nefer. şafak sıkıştırmasını henüz yaşamıyor, yaşamasın da.. sözlüğe sorti yapıyor şu anda. bir an evvel ''şafak doğan güneş'' demesini temenni eder, selam ederim..
    (ecayip heyvanlara benziyirsen, 09.05.2008 19:17 ~ 19:19)
  9. bir kar yağar ince ince
    komandonun hali nice
    bir operasyon var bu gece
    vur vur dağcı komando
    vur paraşütçü komando

dizelerini armağan ettiğim dagci komando. hey maşallah... *

edit: dağcı komandocuk. çin malı.
    (rs ne la, 09.05.2008 19:21 ~ 19:26)
  10. bir yemin etti ki dönemez yazarı. geleceğin onbaşısı çavuşu. * *
    (aximiyimneyim, 09.05.2008 19:23)
  11. hayatının fırsatını bu yaz yakalayabilecek kişi.

30 ağustos itibariyle yaşar paşanın görev süresi sona eriyor. teamüller gereği yerine ilker başbuğ geçmek durumunda ama bir by-pass haberleri dolanıyor şimdilerde onun için de. devlette devamlılık esastır ve koltuk boş kalacak değil.

ne dersiniz? olur mu acaba ?

mesela şöyle bir sahne:

-entryler! rahat! ..zırrooool! dikkaaaat!
    uludağ sözlük veri tabanı 2.641.444 entry, 455.760 başlık, bir admin, altı moderatör ile görüş ve emirlerinize hazırdır komutanım!

+ beni rahatta dinleyin!
    (izam, 09.05.2008 20:45 ~ 10.05.2008 02:02)
/ 15
© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» hileli zar » mehmeth » ankara universitesi bahar senligi 2008 » roberto carlos » eva longoria » eski bir fincan » minik mavi balina » brick top » rapidshare » tonlakazan » cehennemi kundaklayan » kisir dongu » yaran diyaloglar » demet akalin in aslinda erkek olmasi » fdr » uludag sozluk facebook grubu » artik bu solan bahcede » entelektualizasyon » chatin » transilvanya » nba playoffs 2008 » kufur » anneannelerin girebilecegi entryler » ucmak icin guzel bir gun » ankara 11 sulh ceza mahkemesi nin reklam yapmasi » iyi orta gol getirir » seovi marsi » gece karnin acikmasi » umit karan a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa