oyuncakbulut tarafindan bana yazilmistir efenim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. efenim
  2. havacilik kurallari kanla yazilmistir
  3. not bu yazi hede hodo den once yazilmistir
  4. daha once yazilmistir diyip entry girmemek
  5. yavasliyor efenim durduramiyoruz
  6. efenim dns verme yetkim yok
  7. hizla buyuyorlar efenim durduramiyoruz
  8. oyuncakbulut
  9. alo oyuncakbulut
  10. umudumuz oyuncakbulut

© 2008 - uludağ sözlük

oyuncakbulut tarafindan bana yazilmistir efenim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. oyuncakbulut tarafindan bana yazilmistir efenim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu oyuncakbulut tarafindan bana yazilmistir efenim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» iki tasagim onume aksin » ne kadar yersem yiyeyim kilo almiyorum » yildiz tabya » the genius of charles darwin » interneti sahibine zindan eden modem » nekromantik » zts dubnica » remake » angelica » max payne 2 » tehlikeli saplanti » baslik entry ve nick uyumu » unlulerin kisisel iletileri » napan » persepolis » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » aglamaktan yaslanmak » gece sesleri » mozilla firefox a erisimin engellenmesi » kufur etmeden kufur etmek » korkan kiz » voleyi vurmak » jolly joker balans » empyrium » penisi fermuara kistirmak » bayan yoneticilerle calisan erkegin durumu » yerfistigi » belki ustumuzden bir rus gecer » metallica » bir erkegin omrunu bir kadin icin harcamasi » you fucking fat boy