oyunbara com 

kapat
  1. flash oyunlarının bulunduğu bir site. özellikle yumurta bulma oyunu çok zevkli.

hamiş: 9. levelde kaldığımda, yumurtayı saklayan horozun tüylerini yolmak istedim sanki bir an.
    #3717963 (sadettin kanyak, 25.07.2008 12:43)

© 2008 - uludağ sözlük

oyunbara com başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. oyunbara com ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu oyunbara com nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» rapidshare » zakk wylde » sevgiliden istemeyerek ayrilmak » iplikci nedim » is gorusmesi sorularina alternatif cevaplar » buyuk ortadogu projesi » munkariz » 270 ytl ile bir ay gecinmek » sinan engin » monte cassino savunmasi » degisik yasam felsefeleri » anna politkovskaya » estel » kerhane tatlisi » pilotmont » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » xoxo » got kadar » ibu sozluk » sunnette hediye edilen casio marka saat » ilk cinsel deneyimini erkekle yasayan erkek » balik etli kizlar » formul » lumpen » yuzme kolluguna kaymak » yeni baslayanlar icin yeni baslamak » olu sessizligi » tren yoluna para koymak » subjektif entry » adana da starbucks olmamasi » olmeden once sevisilmesi gereken 1000 kadin