oyuna 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. oyuna gelin oyuna gelmeyin
  2. oyuna gelmek
  3. kanmam ben bu oyuna
  4. oyuna baslama
  5. oyuna devam
  6. oyuna gelmeyelim
  7. yasadikca oyuna dahilim
  8. oyuna karisan yanci
  9. oyuna gelme anne
  10. fasulyeden oyuna girmek

© 2008 - uludağ sözlük

oyuna başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. oyuna ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu oyuna nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» fenerbahce nasil duzluge cikar » agziniza sicip sicip helallik isteyen tip » cocuklarin arasinda olgun kalmak » baslik sayi uyumu » fee fi fo » kavak yelleri » cince entry yazan yazar » ron wood » birgun » media markt » rambo » kemal oncel » john starks » internet kafede uludag sozluk okuyan birini gormek » dunyanin en yasli bakiresi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » favori filmi recep ivedik olan insan » jean amerika nin salvaridir » yaran msn iletileri » allah » tanri mi insani insan mi tanriyi yaratir sorunsali » rosario to vampire capu2 » caylakken 40 karakter siniri » 2 saat icinde deprem olacakmis » odtu stadyumu ndaki devrim yazisi » eminonu » tayfun candan » var misin yok musun » beni oldurmeyen sey tuhaflastirir » ayar almak » ozel gunlerde hediye alma sorunsali